Влезте в акаунта си

Моята количка

Продукти: {{countCartProductPieces}}
Обща сума : {{cartTotal}}€ - {{cartDefaultCouponDiscount}}€ = {{(cartTotal - cartDefaultCouponDiscount).toFixed(2)}}€ {{cartTotal}} €

Безплатна доставка за поръчки над 39 €

търсене

Политика за връщане

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ - Политика за поверителност

предисловие 

Терминът „този уебсайт“ се отнася до „www.wecare.gr“, който принадлежи на компанията с името „PHARMACY VLASIOS GEORGIOU IKE“, с отличително заглавие WECARE IKE, който е ексклузивен администратор на този уебсайт и който ще бъде посочен в тази политика като „ние“ или „компанията“. Терминът „нашите услуги“ се отнася до услугите, които предоставяме онлайн, както и до други услуги, които може да предоставяме от време на време.

В тази политика ще ви наричаме „потребител“, „посетител“, „вие“.

В контекста на вашето посещение и сърфиране в уебсайта www.wecare.gr и за да използвате услугите, които предоставяме, е възможно да се наложи да въведете вашата лична информация и лични данни.

Ние сме изцяло ангажирани със защитата и зачитането на вашата поверителност и лични данни и в хода на нашата дейност използваме само информацията, събрана от вас, по законен начин. Използването на нашия уебсайт от ваша страна се регулира от тази Политика за поверителност и нейните Условия за ползване. Тази Политика ви обяснява каква информация и лични данни се събират от нас, за какви цели, как ги използваме и/или споделяме и как се съхраняват тези информация и данни. Трябва да се отбележи, че тази Политика се прилага само за информация, събрана от този уебсайт, а не за информация, събрана или получена по други начини или средства.

Моля, прочетете внимателно тази Политика за поверителност, за да разберете практиките на нашата компания по отношение на вашите лични данни и как ги третираме. За целите на защитата на Вашите лични данни ние назначихме за длъжностно лице по защита на данните г-н Власиос Георгиу, фармацевт маг.

Обработването на лични данни се извършва в съответствие с разпоредбите на Общия регламент за защита на личните данни (GDPR 2016/679), всяко по-специфично национално и европейско законодателство за определени сектори, приложимото към момента гръцко законодателство за защита на личните данни, както и за защита на личните данни и неприкосновеността на личния живот в областта на електронните комуникации (Закон 3471/2006, както е приложимо) и решенията на Органа за защита на личните данни (ЗЗЛД)

Ние напълно зачитаме вашите права на поверителност и вашите лични данни и осъзнаваме важността на защитата на информацията, която събираме от вас. Тази Политика за поверителност се отнася за личните данни, които събираме, но също и за това как събираме, съхраняваме, споделяме и използваме тези данни.

 

Тази политика за поверителност обяснява:

 

(1) Какви лични данни събираме от Вас и с каква цел

(2) Какво представляват бисквитките

(3) Как може да се използва информацията, която събираме.

(4) С кого можем да споделяме вашите лични данни.

(5) Къде обработваме и съхраняваме вашите лични данни

(6) Колко дълго можем да съхраняваме вашите лични данни

(7) Разпоредби за опции за покупка за включване и отказ

(8) Как можете да получите достъп и да актуализирате вашите лични данни

(9) Как защитаваме вашите лични данни

(10) Тъй като на нашия уебсайт имаме връзки към други уебсайтове и социални медии

(11) Как можем да променим тази Политика

(12) Къде и как можете да зададете въпроси, да се оплачете или да се свържете с нас относно тази Политика

 

За да правите покупки през нашия уебсайт и услугите, предлагани чрез него, трябва изрично да потвърдите, че имате навършени 18 години. Ако сте на възраст под 18 години, трябва или да се въздържате от използване на нашия уебсайт, или да информирате лицето, което полага грижи за вашето лице, за тази Политика за поверителност, така че да можем да получим тяхното съгласие за тази Политика, преди да регистрираме личните ви данни на нашия уебсайт, абонирайте се за нашите услуги или направете поръчка. Лицата, упражняващи попечителство над непълнолетни, носят цялата отговорност за предотвратяване на лица под техен надзор от достъп и използване на уебсайтове, насочени към възрастни. При никакви обстоятелства и при никакви обстоятелства нашият уебсайт не трябва да се използва от непълнолетни под 14 години.

 

(1) Какви лични данни събираме от Вас и с каква цел

Може да събираме вашата лична информация, когато я въвеждате, за да използвате една от нашите услуги, да направите поръчка, да използвате нашите онлайн услуги, да комуникирате с нас по всякакъв друг начин - като например чрез социални медии - да коментирате в нашия блог, да участвате в състезания и промоции, да изразявате интерес към специални оферти или да получавате актуализации, да участвате в пазарни проучвания или да попълвате въпросници. Всеки път ще трябва да ни предоставите ясно и изрично съгласие, за да можем да обработваме вашите лични данни за което и да е от горните действия

С тази Политика за поверителност ние декларираме, че нашият уебсайт е вдъхновен от принципа за минимизиране на събраните данни и поради тази причина ние събираме минималните данни, необходими, за да можем да ви предоставим нашите услуги. 

Данните, които събираме и съхраняваме за вас, може да включват вашето име, имейл, телефон (мобилен или стационарен), домашен адрес, адрес за доставка, адрес за фактуриране, IP адрес, критерии за търсене, хронология на търсенията, отговори на пазарни проучвания, типа браузър, който използвате използване (напр. Internet Explorer, Google Chrome, Firefox или Safari), времето, когато посещавате нашия уебсайт и времето, в което сте престояли на него, URL адреса, от който прехвърляте към нашия уебсайт, или друга информация за геолокация, съдържанието, което споделяте с нас, когато използвате нашите услуги, вашата дата на раждане, подробности за вашите пароли или вашите отговори на въпроси за сигурност.

За да обслужваме плащанията на вашите поръчки, ще бъдете помолени да предоставите информация за методите на плащане (дебитни - кредитни карти, paypal сметки и др.). За да можем да гарантираме сигурността на тази информация, плащането на поръчка може да бъде направено с кредитна, дебитна или предплатена карта, използвайки протокола за сигурност SSL, през вашия акаунт в PayPal или чрез депозиране в нашите корпоративни банкови сметки:

 

Alpha Bank:

IBAN: GR7901405450545002002005306

И Еф Джи Юробанк:

IBAN: GR5502603110000110200770631

БАНК ПИРЕОС:

IBAN: GR3301724000005400087484757

НАРОДНА БАНКА:

IBAN: GR8701104860000048600204431

Бенефициент: АПТЕКА VLASIOS GEORGIOU IKE

Inter.Title: WECARE IKE

 Изпращайки данните за кредитна, дебитна или предплатена карта, вие гарантирате, че сте законният собственик на картата, която използвате, за да направите покупка от нашия онлайн магазин, или че сте специално упълномощен да я използвате от нейния законен собственик. В случай, че не сте законният собственик на картата, която използвате, за да направите покупка от нашия онлайн магазин, компанията не носи отговорност пред законния собственик на използваната карта. Ако издателят на картата откаже да разреши плащане на www.wecare.gr, компанията не може да носи отговорност за забавяне на доставката или липса на доставка. Ако сте регистриран потребител на нашия уебсайт. Тези данни се съхраняват напълно криптирани и се използват изключително за обработка на транзакции, които сте поискали. За да гарантираме, че вашите транзакции през нашия уебсайт са сигурни, ние използваме технологията SSL (Secure Socket Layer). В допълнение, ние предприемаме всички разумни стъпки, за да запазим вашата поръчка и информация за плащане напълно защитени, но в случай на неспазване, дори лека небрежност от наша страна, не можем да носим отговорност за загуби, които могат страдат в случай, че трета страна получи неоторизиран достъп до данните, които предоставяте, когато сърфирате или поръчвате от нашия уебсайт.

Освен това нашият уебсайт събира информация, не с цел да я свърже с конкретни лица, която обаче, поради естеството си, би могла, чрез обработване и свързване с данни, съхранявани от трети страни, да позволи или улесни идентифицирането на потребителите. Тази конкретна категория данни включва IP адреси, имена на домейни, извлечени от компютъра на потребителя на уебсайта, URI (Uniform Resource Identifier) ​​​​на търсените източници, времена, когато са направени търсения, метод, използван за изпращане на заявката за търсене към сървъра, размер на файла, извлечен в отговор на заявката, цифровия код, указващ състоянието на отговора, даден от сървъра (успешен, грешка и т.н.) и други параметри, свързани с операционната система и операционната среда.

Нашият онлайн магазин също използва проследяващия пиксел Търговски конектор, който събира само анонимна информация за покупка/поръчка. С други думи, не се събират никакви потребителски данни или лична информация от какъвто и да е вид, дори и за статистически цели.

Конкретните данни се използват за получаване на анонимизирани статистически данни относно използването на нашия уебсайт и за проверка на правилното му функциониране и се изтриват веднага след като бъдат обработени за тази цел. Тези данни могат да се използват и за определяне на отговорност в случаи на престъпни действия срещу уебсайта. Но извън тези случаи.

Може също да събираме данни за това как използвате нашите услуги, като например кога започвате да разглеждате нашия уебсайт и неговите услуги и колко време оставате там, самоличността на уебсайта, от който сте прехвърлени към нашия, или самоличността на този, който сте прехвърлени след вашето посещение на нашия, изборите, които правите, и предпочитанията, които посочвате, когато използвате нашите услуги (дори и да не завършите поръчка) и информацията, която добавяте към нашия уебсайт, докато оценявате продукт или услуга, които ви предлагаме.

Може също така да събираме данни за компютъра или друго електронно устройство, което използвате, за да се свържете с нашите услуги, като типа на устройството (включително уникални идентификационни номера на устройството), операционната система, която използвате, вашия браузър или приложения, инсталирани на вашето устройство, вашите доставчик на интернет или телефонна мрежа, вашия IP адрес или телефонен номер.

Ние не събираме информация за вашето действително и точно местоположение, а само приблизителното ви местоположение на ниво град, което може да бъде определено чрез IP адреса, който използвате. В определени случаи и винаги с вашето изрично съгласие може да използваме бисквитки или други подобни технологии за съхраняване и достъп до информация, събрана чрез услугите, които предлагаме. Например, може да събираме информация за IP адреса, който използвате, за да улесним диагностицирането на грешки в нашия сървър.

 

(2) Какво представляват бисквитките?

Използваме технологии като бисквитки, за да предоставяме, подобряваме, защитаваме и рекламираме нашите услуги. По този начин ние събираме информация за вашето използване на нашите онлайн услуги. Бисквитките са много малки файлове, които се изпращат от нашия уебсайт до вашия компютър или други устройства, които използвате и до които получаваме достъп, когато посещавате нашия уебсайт. Бисквитките ни помагат да ви разпознаем и да извлечем друга информация за вашите посещения. Те помагат да ви представим информация от нашия уебсайт по начин, който отговаря на вашите интереси.

Използването на сесийни бисквитки (които не се съхраняват постоянно на компютъра на потребителя и изчезват, когато текущата операция на браузъра бъде прекратена) е строго ограничено до предаването на файлове, които идентифицират характеристиките на всяка конкретна сесия и които са необходими за безопасното и ефективно проучване на уебсайт. Например бисквитките ни помагат с функции като запомняне на потребителското име за бъдеща употреба, разбиране как използвате нашите услуги и подобряването им въз основа на информацията, която получаваме, но те не позволяват придобиването на лични данни. Можете да настроите браузъра си така, че да не приема бисквитки, но това може да ограничи възможността ви да използвате нашите услуги. Изключение от това са бисквитките, които обслужват функционалните нужди на нашия уебсайт (функционални бисквитки) и са необходими за показването на уебсайта и неговата ефективна работа на вашия компютър.  

 

(3) Как вашите данни могат да бъдат използвани;

Всеки път, когато ни предоставите личните си данни, ние ги използваме в съответствие с приложимите разпоредби и за целите, посочени в тази Политика за поверителност, във формулярите за регистрация на данни, които попълвате, в други подходящи правила и условия или в изпратените до вас имейли след регистрация на данни на нашия уебсайт

Когато използвате нашите услуги: Ако използвате някоя от нашите услуги, регистрирате се, проверявате или променяте информацията за вашия акаунт, ние записваме вашите лични данни. Те се използват основно, за да ви предоставим нашите продукти, услуги или информация, която може да търсите, и да ви предоставим персонализирано пазаруване. Ние съхраняваме информацията, която ни предоставяте, и можем да я използваме за различни цели, включително (a) счетоводство, фактуриране, одит, (b) проверка на кредитиране на банкови сметки, (c) за удостоверяване или проверка по отношение на разрешението за използване на средства за плащане, (d) за проверка на кредитни и дебитни данни и други средства за плащане, (e) за търсене на дългове, (f) по административни и правни причини, (g) за съпоставяне и отхвърляне на данни, за статистически цели и за целите на пазарен анализ или пазарна информация с вашето изрично съгласие, (h) за разработване, контрол и поддръжка на системата, (i) за проучвания на удовлетвореността на клиентите с вашето изрично съгласие, (i) за обслужване на клиенти и за да ни помогнете в бъдещи транзакции с вас, например за улесняване на разпознаването на вашите нужди и предпочитания, с вашето изрично съгласие, (k) когато се изисква от закона или е необходимо за изпълнение на правни процедури или уреждане на спорове и (l) по всяка друга причина, посочена в правилата и условията, които сме определили за използването на нашите услуги.

Изключително за горепосочените цели, можем да разкрием горната информация на едно или повече от лицата, изброени в раздела на тази Политика, озаглавен „С кого можем да споделяме вашите лични данни“.

Съхранената информация за плащане ще бъде споделяна само с нашия процесор за обработка на плащания и с никоя друга трета страна и ще се използва само за обработка на вашата поръчка чрез системата за плащания на нашия процесор.

Персонализиране на нашите онлайн услуги и насочена реклама: Може да използваме информация, която ни предоставяте, или информация, която събираме чрез бисквитки, когато използвате нашите услуги, за да изградим картина на вашите интереси. След това може да използваме това изображение, за да гарантираме, че когато ви изпращаме търговски или промоционални съобщения или когато посещавате нашия уебсайт или използвате нашите онлайн услуги, няма да пропуснете оферти и информация, които може да представляват интерес за вас. Тази информация може да се използва и от трети страни, работещи с нас, за да ви рекламират продукти и услуги, когато посещавате уебсайтове и онлайн услуги на трети страни (насочена реклама).

Изпратени коментари и рецензии относно нашите онлайн услуги: Ако желаете да изпратите коментар в нашия блог относно нашите услуги, ние си запазваме правото (но не сме задължени) да публикуваме вашия коментар онлайн или по друг начин, за да популяризираме нашия бизнес и нашите услуги. Ще събираме данни като вашето име или потребителско име, които ще се показват до коментара, и вашия имейл, който няма да бъде публикуван, но може да се използва за връзка с вас относно вашия коментар.

Мобилни услуги: Когато поискате мобилни услуги от нас, ние може да запазим запис на вашия номер на мобилен телефон, тип телефон, операционна система на телефонното устройство и информация за вашия доставчик на мобилни услуги и да свържем уникален идентификационен номер с вашето телефонно устройство. Възможно е да съхраняваме езика на вашето телефонно устройство, езика на приложението и държавата на произход. Тази информация ни е необходима, за да предоставяме услуги чрез мобилни услуги и да ги администрираме.

 

Директен маркетинг: За информация относно средствата за търговско промоциране към Вас, моля, вижте раздела на тази Политика, озаглавен „Разпоредби за опции за покупка за включване и изключване“.

Проучвания на клиенти: От време на време може да ви попитаме какво мислите за нашите услуги и продуктите, които сте закупили чрез тях. Когато провеждаме анкети, може да използваме бисквитки и да комбинираме информацията, която сме събрали от тези бисквитки, с вашите отговори.

Основно използваме вашите лични данни, за да достигнем до солидни научни заключения, да създадем нови услуги и с вашето изрично съгласие да ви изпращаме бюлетини и информация за събития и/или други услуги, от които смятаме, че може да се интересувате, като например както по статистически причини, така и по причини, свързани с изследвания.

По-конкретно, използваме информацията, която събираме за следните цели:

(a) за да управляваме вашия акаунт и да ви предоставяме нашите услуги, да актуализираме вашата лична информация и да я поддържаме точна; За тези цели използваме информация, която събираме директно от вас.

(b) за да гарантираме, че съдържанието на услугите, които предоставяме, ви се представя по най-ефективния начин за вас и вашите устройства и за да ви представим съдържание и функции, които отговарят на вас, вашите интереси и начина, по който използвате Услугите; услуги . Ние ще използваме информация, която събираме директно от вас, информация за това как използвате услугите и информация за това как можете да се свържете с услугите, предоставени ви за тази цел.

(c) за да ви предоставим информация за услугите, които искате от нас, или за такива, които смятаме, че може да се интересувате (в съответствие с вашите търговски предпочитания). За тази цел ще използваме информация, която събираме директно от вас и винаги с вашето изрично съгласие.

(d) за да се определи и предвиди информация, която може да представлява интерес за вас или свързана с вас. За тази цел ще използваме информация, която събираме директно от вас, информация за това как използвате предоставените услуги и информация за това как се свързвате с услугите, предоставени за тази цел.

 

д) за да се направят надеждни научни заключения, да се извършат измервания на пулса по статистически и изследователски причини.

(е) за да ви уведомяваме за промени в предоставяните от нас услуги и да отговаряме на вашите оплаквания и проблеми, възникващи във връзка с предоставяните услуги. За тази цел използваме информация, която събираме директно от вас.

(g) за предотвратяване, откриване и разследване на незаконни дейности, нарушения на споразумения между нашата компания и нас и заплахи за сигурността на предоставяните услуги. За тази цел ще използваме информация, която събираме директно от вас, информация за това как използвате услугите и информация за това как се свързвате с предоставяните услуги.

(з) за да съберем статистическа информация и анализи за вас и вашето използване на нашите услуги.

 

(4) С кого можем да споделяме вашите лични данни.

Можем да споделяме информация, както е описано по-горе, но никога няма да я продадем на рекламодатели или други трети страни. За да можем да споделяме информация.

Само в следните случаи можем да споделяме личните данни, които ни предоставяте свободно по наша преценка:

На юридически или физически лица, които работят за www.wecare.gr. Ние работим с доверени трети страни (услуги за поддръжка на счетоводни програми, счетоводители, адвокати), за да предоставяме, подобряваме и рекламираме нашите услуги. Тези трети страни спазват тази Политика за поверителност и са отговорни за обработката на вашата информация в съответствие с нашите инструкции.

Закон и обществен ред: Можем да разкрием вашата информация на трети страни, ако установим, че такова разкриване се (а) изисква от закона, по съдебно разпореждане или се изисква от компетентен правителствен, съдебен, полицейски, административен или регулаторен орган в съответствие с приложимото право и (b) когато е необходимо да се защити дадено лице от опасност за живота или сериозно увреждане на здравето, (c) когато е необходимо да се предотврати измама или финансова експлоатация на потребителите на нашия уебсайт или (d) се изисква за правни защита на нашите права на интелектуална собственост.  

 

(5) Къде обработваме и съхраняваме вашите лични данни

Когато използваме вашата лична информация, както е описано в тази Политика, можем да я прехвърляме, обработваме или съхраняваме. Когато правим това, ние предприемаме всички необходими мерки, за да защитим целостта на данните и да гарантираме вашите права върху тях. Вие, като ни предоставяте данните и избирате (маркирате) квадратчето, налично на нашия уебсайт, декларирате, че сте съгласни с прехвърлянето, съхранението и обработката на вашите данни извън ЕИП.

Някои страни извън ЕИП може да имат недостатъчни разпоредби за защита на личните данни или да предоставят различни нива на защита за тях. Предоставяйки ни вашите данни и ако ги използваме по начина, описан по-горе в тази Политика, вие се съгласявате, че не носим отговорност за използването на вашите данни от трети страни, намиращи се в тези държави, които ги получават и обработват.

Цялата предоставена ни информация се съхранява на нашите компютри и/или на защитени сървъри на трети страни, които ни предоставят услуги за съхранение на данни (хостинг) под наша отговорност.

 

(6) Колко дълго можем да съхраняваме вашите лични данни

Вашите лични данни ще бъдат съхранявани от нас, докато не бъдат изтрити и за максимален период от пет (5) години. Вашият период на съхранение на данни винаги ще бъде в съответствие с националното законодателство. Ако решите да изтриете акаунта си или по ваша писмена молба по имейл до info@wecare.gr, ние ще изтрием или унищожим всяка лична информация, която сте ни предоставили, в зависимост от (а) времето, необходимо за изтриване на данните от нашите сървъри и нашите архивен файл (backup) и (б) задължението в съответствие с разпоредбите на националното или европейското право да продължи да съхранява определени данни или необходимостта от съхраняването им за разрешаване на спорове или налагане на спазване на споразумения или принудително изпълнение на решения. Във всеки случай ние прилагаме политика за минимизиране на данните, които съхраняваме и следователно и в този случай ще продължим да съхраняваме само данните, необходими за изпълнение на тези цели.

 

(7) Разпоредби за опции за закупуване за включване и изключване

Ние ви предлагаме възможността да получавате новини и актуализации за нашите продукти и услуги, които ви съобщаваме, въз основа на вашите предпочитания, по телефона или чат на живо или ви изпращаме по имейл, SMS и/или директна поща. Тези съобщения включват известия за нови продукти, оферти, конкурси, събития и промоции. Нашият уебсайт следва стриктна политика за включване във връзка с този тип комуникации. Това означава, че горепосочените комуникации ще бъдат извършени само ако с вашите положителни действия решите да ги получите. Това ще стане, като изберете (маркирате) полето, налично на нашия уебсайт.

Имате право по всяко време да промените решението си и да поискате да не използваме личните ви данни за маркетингови цели. По всяко време ще ви предложим възможността да се отпишете от която и да е от нашите услуги и да не получавате промоционални съобщения, които сте приели преди това. Всеки път, когато получите директен маркетинг, ще ви бъде казано как да се отпишете от конкретния списък, който поддържаме. Като алтернатива можете да промените избора си, като се откажете, т.е. изберете отново с вашето положително действие да не получавате съобщения. И това става чрез избиране (маркиране) на наличния квадрат на нашия уебсайт.

 

(8) Как можете да получите достъп и да актуализирате вашите лични данни

 

Имате право по всяко време да прегледате, получите копие или изтриете данните, които съхраняваме за вас, и да ги актуализирате чрез вашия акаунт на wecare.gr. Ако желаете да получите копие от личните данни, които съхраняваме за вас, моля, свържете се с нас на info@wecare.gr

Ако по някаква причина смятате, че вашите лични данни, които съхраняваме, не са правилни, моля, посетете нашия уебсайт и след като влезете в акаунта си чрез „влезте“, като щракнете върху опцията „Вход“ в горната дясна част на уебсайта и след това въведете потребителското име и паролата ще ви позволят да проверявате и променяте личната си информация. Само вие и, по ваше желание, екипът за обслужване на клиенти на нашия уебсайт имате достъп до вашите лични данни, като използвате само вашето потребителско име и парола. Можете да промените или изтриете съхранената информация за кредитна или дебитна карта всеки път, когато правите покупка. Можете също така да промените или изтриете съхранена информация за кредитна или дебитна карта, когато добавяте или променяте адрес за фактуриране или доставка на продукт. Ако промените адреса си за фактуриране или доставка, докато поръчката ви все още се обработва, поръчката ви ще бъде обработена отново, както и проверките за валидиране на сигурността. Ако желаете, можете да се свържете с нас на info@wecare.gr и да ни помолите да променим вашите данни.

 

(9) Как защитаваме вашите лични данни

Ние прилагаме подходящи мерки за сигурност на данните на нашия уебсайт, за да гарантираме сигурността, целостта и поверителността на информацията, която сте ни предоставили. Въведохме подходящи технологични мерки и политики за сигурност, предназначени да защитят вашите лични данни, които съхраняваме. В същото време ние следваме процедурите за сигурност на данните в съответствие с настоящата институционална рамка по отношение на съхранението, обработката, използването и разкриването на данните, които сте ни предоставили, както и мерките, които сме разработили и въвели, за да предотвратим не - оторизиран достъп или използване на нашите данни. Когато поръчате продукт или осъществите достъп до вашия акаунт и данни, се активира технологията за криптиране Secure Socket Layer (SSL), която криптира вашите данни, преди да бъдат изпратени до нас, за да ги защитим от неоторизирано използване. 

Нашата първа грижа е да сте спокойни, че вашите данни са в безопасност. Поради тази причина извършваме чести проверки по отношение на тяхната сигурност, като непрекъснато подобряваме технологиите за сигурност, които прилагаме, за да гарантираме безопасността и целостта на вашите данни (криптиране, известия, когато нови устройства или приложения се свързват с вашия акаунт).

Разбира се, трябва да имате предвид, че в случаите, когато ние сме ви дали или вие сами сте избрали парола, която ви позволява достъп до определени части от нашия уебсайт, вие носите цялата отговорност за запазването на тази парола в тайна. Ако паролата бъде открадната или използвана по друг начин за цел, която не одобрявате, ваша отговорност е да ни уведомите незабавно, за да можем да предприемем стъпки за предотвратяване на риска за вашите данни.

 

(10) Тъй като на нашия уебсайт имаме връзки към други уебсайтове и социални медии

Нашите услуги съдържат хипервръзки, които се свързват с уебсайтове, които работят под надзора на други органи за управление. Тези уебсайтове имат свои собствени Политики за поверителност и Политики за бисквитки, които ви препоръчваме да прочетете внимателно. Тези организации контролират как се използват вашите лични данни, когато ги предоставяте на тези организации или когато те ги получават чрез използването на бисквитки. В никакъв случай нашата компания не носи отговорност за използването на вашите данни от други уебсайтове, към които можете да бъдете прехвърлени чрез уебсайтовете, чиито хипервръзки се хостват на нашия уебсайт wecare.gr

Ако ни следвате или по друг начин взаимодействате с нас на нашите страници и акаунти в социалните медии, които използваме, като Instagram, Facebook и Google+, информацията, която ни предоставяте, ще бъде предмет както на нашата Политика за поверителност, така и на социалните медии.

 

(11) Как можем да променим тази Политика

В случай на промени в корпоративната или организационната структура на нашия бизнес или неговото придобиване или сливане с друг бизнес, вашите лични данни може да бъдат прехвърлени към новото юридическо лице на бизнеса. В този случай ние ще ви уведомим по всякакъв удобен начин (например чрез имейл до имейл адреса, регистриран във вашия акаунт) за такава промяна и ще ви обясним вашите възможности. Може да бъдете помолени да подновите съгласието си за нашата обработка на вашите лични данни.

В допълнение, можем да преразглеждаме тази Политика от време на време и да публикуваме най-новата версия. Всяка промяна на тази Политика за поверителност ще влезе в сила от публикуването й на нашия уебсайт. Препоръчваме ви редовно да посещавате Политиката за поверителност на нашия уебсайт, за да бъдете информирани за възможни промени, които може да са направени в нея.

Ако след преразглеждане нивото на защита на вашите лични данни бъде значително намалено или променено, може да бъдете помолени да подновите съгласието си за обработка на вашите лични данни от нашата компания.

 

(12) Къде и как можете да зададете въпроси, да се оплачете или да се свържете с нас относно тази Политика

Ако имате въпроси или оплаквания относно обработката на личните ви данни от нашата компания, моля, свържете се с нас на info@wecare.gr

 

(13) Изпращане на бюлетини 

За да изпращаме бюлетините и да защитаваме вашите данни, ние се доверяваме и си сътрудничим с платформата (MailChimp c/o The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308, www.mailchimp .com , MOSS No. EU 826 477 914), на който даваме с Ваше съгласие Вашия имейл адрес за изпращане на бюлетини съгласно неговите Условия и Политика за поверителност.  

Можете да упражните, в зависимост от случая, правото на достъп, коригиране и изтриване на личните данни директно през вашия потребителски профил или да го поискате чрез електронна поща на имейл адрес info@wecare.gr. В последния случай Компанията ще поиска да предприеме всички възможни мерки за удовлетворяване на вашето искане в рамките на тридесет (30) дни, като ви информира писмено, в съответствие с Общия регламент за защита на данните (E.E. 679/2016).

 

За всяко оплакване имате право да подадете въпрос или жалба до гръцкия орган за защита на личните данни.

Последна промяна на: 25-05-2018 v1.0


Условия за ползване



Този уебсайт е собственост и се управлява от посочената компания
"ГЕОРГИОС ВЛАСИОС АПТЕКА IKE", с отличителното заглавие WECARE IKE и уебсайт  wecare.gr. Седалището на нашата компания се намира на адрес: Kampi Artas, PO Box 48200, ARTA, ДДС номер 800851160 DOU Artas.

1. Въведение

Преди да използват този уебсайт, потребителите трябва внимателно да прочетат и да спазват следните правила и условия (другите „Условия“), уреждащи използването на нашия онлайн магазин и съдържащите се в него уеб страници, които обвързват всички посетители и неговите потребители. Потребителят на уебсайта автоматично приема настоящите Условия, ако избере да се регистрира като негов член. Използването на нашия онлайн магазин и услугите, които предлагаме, предполага безрезервно приемане на настоящите Условия от потребителите. В случай, че някой потребител не е съгласен с тези Условия, той/тя се моли да не използва този уебсайт

Да се wecare.gr има право по всяко време и без предупреждение да преразгледа, модифицира или отмени тези Условия едностранно, според свободната си преценка, като разбира се в същото време актуализира този текст за всяка промяна или допълнение. Също така си запазва правото да установява по-специфични условия за ползване, които се считат за комплект с тези общи условия за ползване, но в случай на противоречие между тях, специфичните условия за ползване имат предимство. Всяка недействителност на някое от тези Условия не прави останалите невалидни. Непрактикуването от wecare.gr на неговите права, произтичащи от настоящите Условия, не предполага отказ от тези права, нито води до имплицитно отменяне на Условия. The wecare.gr не носи отговорност за нарушение на тези Условия поради непреодолима сила, като земетресения, пожари, наводнения, екстремни метеорологични условия, стачки и др.

Всеки потребител използва този уебсайт на собствен риск и съдържанието му по никакъв начин не може да се счита за предоставяне на съвети или пряк или косвен съвет на потребителите да предприемат каквото и да е действие.

2. Като цяло

Използването на този уебсайт трябва да се извършва изключително за законни цели и по начин, който не пречи на използването му от трети страни, като посетителят/потребителят е длъжен да го използва в съответствие със закона, добрите нрави и настоящите Условия, а не извършва действия или бездействия, които могат да причинят повреда или неизправност на него (уебсайта), или да засегнат или застрашат предоставянето на услуги от wecare.gr Чрез него.

Този уебсайт и предлаганите чрез него услуги са предназначени само за възрастни. Непълнолетни лица са забранени да го използват или посещават, както и да сключват сделки. The wecare.gr не носи абсолютно никаква отговорност за всяко посещение на този уебсайт и използването му от непълнолетни, като се има предвид, че не може да проверява самоличността на входящите потребители.

То wecare.gr се опитва да поддържа и гарантира наличността на уебсайта и неговото съдържание. Независимо от тези усилия, достъпността на този уебсайт зависи от различни фактори като техническото оборудване на потребителите, броя на потребителите, които се опитват да се свържат с този уебсайт или интернет едновременно и т.н. Той също така има право да wecare.gr да поддържа уебсайта, дори ако това води до прекъсване на работата му.

То wecare.gr все още има право по всяко време и без предупреждение да промени естеството и съдържанието на този уебсайт, както и да спре или прекъсне работата му временно или постоянно. Работата на този уебсайт може също да бъде прекъсната, спряна или предотвратена по причини извън неговия контрол или воля. wecare.gr.

То wecare.gr полага всички усилия, за да гарантира точността, пълнотата, валидността и яснотата на информацията и общото съдържание на този уебсайт.wecare.gr въпреки това не гарантира, нито носи отговорност пред потребителите, за сигурността и съдържанието на уебсайта. Потребителите на този уебсайт приемат невъзможността wecare.gr да контролира цялото му съдържание и предлаганите чрез него услуги. Все пак, wecare.gr не гарантира, че използването от потребителите на уебсайта, информация, елементи или материали, включени в неговото съдържание, не нарушават правата на трети страни.

Цените на онлайн магазина понякога са същите като на физическия магазин те са диференцирани  но отстъпките.

 

3. Ограничение на отговорността

Потребители, които не се доверяват на wecare.gr се умоляват да не посещават или използват този уебсайт или услугите, предлагани чрез него. Потребителите също са призовани да използват антивирусен софтуер, троянски коне, бомби със закъснител или други вредни програми и компоненти.

Да се wecare.gr не носи отговорност за липси в наличността на продукти поради непреодолима сила, метеорологични явления, пожар, стачки на доставчици, незаконно поведение на трети страни и като цяло причини, които не могат да бъдат приписани по вина на wecare.gr.

Да се wecare.gr не носи отговорност за лошото състояние на доставените продукти, доколкото това не се дължи на неправилно съхранение на продуктите от wecare.gr и тъй като са взети всички обезпечителни мерки, които е следвало да вземе wecare.gr.

Да се wecare.gr  не носи отговорност за странични ефекти и щети от използването на поръчани продукти, дължащи се на неправилен избор на продукт от потребителя, небрежно или неправилно използване на продуктите или по вина на производителя, като производствена грешка, непълна информация или инструкции, придружаващи продуктите , качествена изработка, безопасност на материала и реални дефекти. Нашата отговорност в случай на дефектен продукт е ограничена до задължението да го заменим, стига да са изпълнени условията за връщане на продукти.

Да се wecare.gr  не носи отговорност за каквато и да е временна или постоянна невъзможност да предоставя услугите си и за забавяне на приемането и изпълнението на поръчките и доставката на поръчаните продукти по причини, които не могат да бъдат приписани по негова вина, като индикативни причини за непреодолима сила, екстремни метеорологични явления , природни бедствия, извънредни ситуации, стачки, пожар, неизправности на сътрудничещите куриерски фирми, случайно разваляне или унищожаване на продуктите преди доставяне на потребителя и след като са дадени за изпращане, незаконна намеса на контрагент или трета страна, неизправност на доставчикът на обработка на онлайн плащания (банка) или доставчикът на хостинг услуги (доставчик на хостинг) или доставчикът на интернет услуги (ISP) или доставчикът на услуги за достъп (доставчик на достъп) или крайното оборудване на потребителя, неправилно предоставяне на данни от потребителя и като цяло за всеки инцидент, който възпрепятства гладкото изпълнение на договорното му задължение еони Отговорността на Компанията е ограничена до нейните договорни задължения с потребителя и тя ще положи всички усилия да ги изпълни в разумен срок.

Информацията и съветите, предоставяни от опитните научни партньори на нашия онлайн магазин, по въпроси, свързани със здравето, профилактиката, красотата и естетиката, се предлагат само с информационна цел и по никакъв начин не заместват медицински съвети, становища, диагнози и рецепти от професионални лекари, лечебни заведения и диагностични центрове, които потребителят на нашите услуги трябва да получи и следва, за да се справи със здравословни проблеми и ежедневни проблеми, които го вълнуват.

Съветите и информацията, предоставяни от този уебсайт в отговор на потребителски въпроси, са напълно валидни и надеждни, но се дават без да се засяга точността, пълнотата и истинността на предоставената от потребителя информация по въпроса, който го засяга, чиито характеристики ( информация) не можем, нито сме длъжни да потвърдим. В случай, че потребителят предостави невярна, неточна и/или непълна информация, нашата компания се освобождава от отговорност за валидността на предоставените на потребителя съвети и от отговорност за вреди, нанесени на потребителя от информация, неподходяща за неговите нужди и/или и съвет.

То wecare.gr при никакви обстоятелства не носи отговорност за правни искове (граждански и/или наказателни), нито за щети (положителни, специални или последващи, които индикативно, а не ограничително, разделително и/или кумулативно се състоят от пропуснати ползи, данни, пропуснати ползи , парично удовлетворение и др.), което възниква за потребителите на този уебсайт или за трети страни по причина, свързана с функционирането или неработенето и/или използването на уебсайта и/или невъзможността за предоставяне на услуги и/или информация достъпни чрез него и/или от всякаква неоторизирана намеса на трета страна в продукти и/или услуги и/или информация, достъпни чрез него. Все пак, wecare.gr не носи абсолютно никаква отговорност за щети или щети, или заразяване от електронни вируси и/или други злонамерени програми на компютъра или други електронни средства, използвани от потребител/посетител за достъп до този уебсайт, нито е отговорен за щети, причинени във връзка с невъзможност на изпълнение, грешка, пропуск, прекъсване, дефект, работа или забавяне на предаване или прекъсване на системна линия и др.

Този онлайн магазин предоставя съдържанието (напр. информация, имена, снимки, илюстрации и т.н.), продуктите и услугите, достъпни чрез този уебсайт „както е“, без никаква гаранция, изразена или подразбираща се по какъвто и да е начин. Също така,wecare.gr не гарантира, че съдържанието на този уебсайт и качеството на предоставяните чрез него услуги ще отговарят на нуждите, изискванията и очакванията на неговите потребители. Всякакви преки, случайни, последващи, непреки или последващи щети, произтичащи от достъпа до или използването на този уебсайт, не представляват отговорност за wecare.gr, неговите ръководители, служители или партньори.

Този уебсайт, за да улесни и обслужва своите потребители, може да осигури, наред с други неща, връзка чрез хипервръзки „връзки“ или рекламни банери с уебсайтове и уебсайтове на трети страни за съдържанието, политиката за защита на личните данни, сигурността политика, пълнотата и качеството на предоставяните услуги или условията за ползването им, наwecare.gr не може да гарантира, нито да носи отговорност. Свързването с тези уебсайтове и уебсайтове е отговорност единствено на всеки потребител/посетител. Горепосочените трети страни, доставчици на въпросните уебсайтове и уеб страници, носят пълна (гражданска и наказателна) отговорност за сигурността, законността и валидността на съдържанието на техните уебсайтове и уеб страници, като се изключва всякаква отговорност на wecare.gr, като показател за отговорност за права върху интелектуална собственост или права на трети страни. Следователно потребителите са длъжни да се свържат директно с горните доставчици трети страни за всичко, произтичащо от посещението или използването на техните уебсайтове и уеб страници. Въпреки факта, че потребителите на този уебсайт приемат, че wecare.gr не е задължен, нито може да контролира сигурността и съдържанието както на уебсайтовете и уеб страниците, така и на услугите на трети страни, до които предоставя достъп, но има право по всяко време да премахне, модифицира или прекъсне всяка услуга на трета страна или връзка с уебсайтове и уебсайтове на трети страни, ако по негова преценка законът или тези Условия са застрашени или нарушени.

4. Поведение и задължения на потребителите

Потребителите са длъжни да спазват всички съответни гръцки, европейски и международни закони и разпоредби, включително, но не само законодателството относно защитата на интелектуалната собственост, защитата на личните данни, защитата на конкуренцията и т.н. Потребителите трябва също да използват това уебсайт и услугите, предлагани чрез него по начин, съответстващ на добрите нрави и настоящите Условия.

Потребителите се съгласяват, че няма да използват този уебсайт, за да изпращат по имейл или по друг начин да предават или публикуват съдържание, което е незаконно, вредно, заплашително, обидно, разрушително, клеветническо, клеветническо, вулгарно, неприлично, богохулно, клеветническо, което нарушава поверителност на трети лица, което показва съпричастност или изразява расова, етническа или друга дискриминация, което може да причини вреда на непълнолетни по какъвто и да е начин, което няма право да бъде предавано в съответствие със закона или с договорни или управленски отношения (като вътрешна информация , частна и поверителна информация, получена или разкрита като част от бизнес взаимоотношения или обхваната от споразумения за поверителност), или която нарушава правата на интелектуална или индустриална собственост, или други права на собственост на трети страни, която съдържа софтуерни вируси или всякакви други кодове, файлове или програми, предназначени да наруши, да предизвикаповреда или унищожаване на работещо оборудване, софтуер или компютърен хардуер.

 

До степента, в която е възможно да използвате този уебсайт в по-широкия интернет, това трябва да бъде направено въз основа на условията, продиктувани от „Кодекс за поведение на интернет потребителите (нетикет), и използването на практики, които противоречат на този кодекс, е изрично забранено .

Неспазването на който и да е потребител/посетител на този уебсайт с приложимото законодателство и/или настоящите Условия дава право на wecare.gr да вземе необходимите мерки и да предприеме всички необходими действия за справяне с въпросното поведение. Така че в такива случаи той има право на това wecare.gr например да забраните достъпа до услуги, предоставяни чрез този уебсайт или да изтриете, редактирате или преместите съобщения, като спазвате принципа на пропорционалност.

Всеки потребител/посетител на този уебсайт също се задължава да не извършва действия или бездействия, които могат да повредят или нарушат работата му и достъпа на трети лица до него, или които могат да застрашат предоставянето на услугите, предлагани от wecare.gr Чрез него. Използването на уебсайта по незаконен начин или по начин, противоречащ на настоящите Условия, поражда задължение за обезщетение на wecare.gr, за всякакви положителни или кумулативни щети, понесени от горното поведение. Също така, всеки потребител/посетител се задължава да не предоставя невярна информация за себе си, да не се представя за друго лице, да не изпраща спам или групова поща, нито многократни копия на съобщения, както и да не събира информация за други потребители на уебсайта. без тяхно съгласие, включително финансови данни и имейл адреси.

Всички разходи или компенсации, които могат да бъдат изискани да бъдат платени wecare.gr, поради нарушение от страна на потребител/посетител на задълженията му, произтичащи от настоящите Условия, се поемат от същия потребител/посетител, който е длъжен да ги заплати на wecare.gr незабавно и без последният да се обръща към съда.

  

5. Права на интелектуална собственост

Този уебсайт и неговото съдържание, включително изображения, графики, снимки, дизайни, текстове, информационни материали, предоставяни услуги и продукти, търговски марки, марки, отличителни характеристики, всякаква форма на данни, софтуер, освен ако не е посочено друго за конкретни права на трети страни, са интелектуални и индустриална собственост в wecare.grи са защитени в съответствие със съответните разпоредби на гръцкото и европейското законодателство и международните конвенции. Освен това всичко, прехвърлено, препредадено или изпратено чрез този уебсайт, представлява негова собственост wecare.gr, стига това да е възможно и законно.

Интелектуалната собственост се придобива без необходимост от допълнителни формулировки и без необходимост от договор или клауза за ненарушение.

Всяко копиране, модифициране на аналогов/цифров запис и механично възпроизвеждане, разпространение, прехвърляне, изтегляне, обработка, препродажба, отдаване под наем, съхранение, отпечатване, създаване на производни произведения или подвеждане на обществеността относно истинския доставчик на уебсайта и неговото съдържание е изрично забранено.

Имената, изображенията, лога, търговските марки и отличителните характеристики, които представляват wecare.gr  и се появява на този уебсайт, е собственост на The wecare.gr  или трети страни и са защитени от гръцките, европейските и международните закони за интелектуална и индустриална собственост. Използването им е изрично забранено без неговото предварително писмено разрешение wecare.gr или техен законен бенефициент. Продукти, марки, търговски марки и отличителни белези на трети страни, които се появяват на този уебсайт, са тяхна интелектуална и индустриална собственост и те носят цялата отговорност за тях.

Във всеки случай, появата и представянето на горното на този уебсайт по никакъв начин не трябва да се приема като прехвърляне или предоставяне на изрично или подразбиращо се разрешение или право за използването им.

Информацията, която може да бъде изпратена от потребителите на този уебсайт на wecare.gr по този начин те се считат за неповерителна информация и не представляват собственост на такъв потребител/посетител. Все пак, wecare.gr може да събира ограничена и необходима информация за общите си бизнес дейности.

6. Рекламно-информационни съобщения

Уебсайтът на нашия онлайн магазин може да включва реклами под всякаква форма, като индикативни рекламни икони (банери), хипертекстови връзки в текст (текстови връзки) и рамки (рамки). Нашата компания спазва разпоредбите на действащото законодателство за нелоялна конкуренция и защита на потребителите (закони 146/1914 и 2251/1994). По-специално, ние се въздържаме от нелоялни търговски практики, като спазваме законите, които управляват работата на нашия онлайн магазин, ние действаме с професионална добросъвестност, следвайки кодексите на поведение, които обвързват нашата търговска дейност с мотивацията за отлично обслужване на клиенти чрез модерни технологични услуги в приятелска и лесна за използване среда. Придържайки се към високи стандарти за професионална почтеност, ние се въздържаме от измамни търговски практики. Предоставяме на бъдещия си клиент цялата съществена информация за нашите продукти, пълна информация за правата му като потребител и адекватна информация за общите и индивидуални условия на транзакции, за да вземе информирано решение преди да сключи договор с нашия онлайн магазин. Освен това, ние се въздържаме от агресивни търговски практики при промотирането на нашите продукти, като напълно зачитаме свободата на избор на нашите потенциални клиенти, като гарантираме, че те са напълно информирани за правата си съгласно закона или договора между нас.

Рекламите, публикувани на този уебсайт, предмет на забраните на разпоредбите на Y6a/776/20.7.1993 (относно рекламата на фармацевтични продукти), не представляват прикрити реклами, които са забранени от чл. 5а PD131/2003, заблуждаващи реклами, които са забранени с чл. 3 н. 146/1914. Всички сравнителни реклами на този уебсайт са в съответствие с разпоредбите на чл. 9, параграф 2 от Закон 2251/1994. В допълнение, ние информираме посетителите на нашия уебсайт чрез всички подходящи средства, предвидени от закона, относно вида на предлаганата от нас информация и по-специално дали и кога те представляват реклама.

Оферти, отстъпки и подаръци, рекламни състезания и игри, до степента, разрешена от приложимото законодателство (нелоялна конкуренция и защита на потребителите), са ясно идентифицирани, достъп до условията, при които човек може да се възползва от офертите или с които може да участва в състезания е лесно, а условията са представени ясно и точно. Освен това предоставянето на мостри и подаръци за рекламни цели, без предварителна поръчка, се извършва законно по законен начин и при спазване на приложимото право (чл. 4, ал. 5, под. b. закон 2251/1994). Нашият онлайн магазин, от уважение към вашата поверителност, никога няма да ви изпрати нежелана електронна поща (чрез рекламни имейли – спам). Ще получавате съобщения с рекламно съдържание и информация за офертите, отстъпките и конкурсите на нашия онлайн магазин само ако се абонирате за бюлетина на нашия онлайн магазин.

Нашата компания, при общото използване на търговски съобщения от онлайн магазина, зачита професионалните правила, които уреждат независимостта, достойнството и етиката на професията, професионалната поверителност, честността към клиенти и колеги и правилата за етика (чл. 7 PD 131 /2003 г.).

 

7. Сигурност

То wecare.gr признава важността на сигурността на личните данни на потребителите на този уебсайт и полага всички разумни усилия, с най-модерните и модерни методи, за да гарантира тяхната сигурност. Потребителите обаче трябва да знаят, че изпращането на поверителна информация по имейл не е най-сигурната форма на комуникация, тъй като винаги включва риск трети страни да прочетат тази информация. wecare използва SSL криптиране с размер на ключа от 4096 бита.

9. Курабийки

Като повечето уебсайтове, този също използва бисквитки, така че wecare.gr да има достъп до определена информация всеки път, когато потребител/посетител разглежда неговия онлайн магазин. Без бисквитки би било невъзможно wecare.gr за да предлагаме на потребителите на този уебсайт важни услуги като статус на поръчка, съхранение на продукти в количката и др.

Бисквитките са буквено-цифрови файлове, които се прехвърлят на твърдия диск на компютъра на потребителите на даден уебсайт и се използват за водене на статистически данни, които са необходими за предлагане на услуги като тези, споменати по-горе, както и за определяне на популярни уебсайтове или поради маркетингови и достъп на потребителя/посетителя до желания уебсайт.

Бисквитките не представляват никакъв риск за компютъра на потребителя/посетителя на уебсайта. Ако някой не желае да събира информация чрез бисквитки, той може да настрои своя интернет браузър да изтрива бисквитките, които вече са на неговия твърд диск, и да избере или автоматично да отхвърли всички нови бисквитки, или да бъде запитван всеки път, когато предстои инсталиране на бисквитка на твърдия диск на компютъра, ако иска да го отхвърли или приеме. Независимо от това, потребителите трябва да знаят, че изборът да отхвърли бисквитките ще направи по-трудно или невъзможно използването на части и услуги на уебсайта.

 

8. Приложимо право

Горните условия са предмет и се тълкуват в съответствие с гръцкото законодателство. Ако някоя разпоредба бъде счетена за невалидна или невалидна от компетентния гръцки съд, тя престава да бъде валидна, без това да засяга валидността на останалите Условия. Всеки спор, който възниква от използването на този уебсайт или който се отнася до тези Условия, е под юрисдикцията на компетентните съдилища в Атина.

 
Абонирайте се за бюлетина

Абонирайте се сега за бюлетина на wecare.gr и бъдете първите, които ще получават нашите новини и оферти безплатно на вашия имейл!

Можете да промените решението си по всяко време, като щракнете върху връзката за отписване в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на info@wecare.gr. Ние ще се отнасяме към вашата информация с уважение. Щраквайки по-долу, вие се съгласявате, че можем да обработваме вашата информация в съответствие с тези условия.